Kerisalon metsästysseura

https://www.kerisalonmetsastysseura.fi/

Kerisalon metsästysseura on perustettu 1964 ja sen tavoitteena on turvata jäsenilleen metsästysmahdollisuus, ja lisäksi pyrimme myös tukemaan kaikin tavoin kylän elinvoimaisuutta ja toimimaan yhteistyössä muiden seurojen kanssa. Seuralla on vuokrattuja metsästysalueita n.3000 ha, käsittäen myös Joroisniemen kylän. Olemme onnistuneet saamaan laajan luottamuksen maanomistajien keskuudessa, pyrkimällä toimimaan mahdollisimman avoimesti kaikkia kohtaan ja olemaan myös luottamuksen arvoisia.

Olemme vahvasti mukana myös Kerisalon Seurapirtin toiminnassa. Seuran ajanmukaiset lihankäsittelytilat sijaitsevat Seurapirtin eteläisessä päädyssä ja pirtti toimiikin nykyisin seuramme keskuspaikkana.

Seuralla on myös omistuksessaan kota, joka on nyt siirretty, toivottavasti parempaan paikkaan, kylän valaistun hiihtoladun alueelle. Se on kaikkien vapaassa käytössä, siis myös hiihtäjien ja kuntoilijoiden.

Yhdessä Maa-ja kotitalousseuran kanssa markkinoimme myös Seurapirttiä juhla-ja kokouskäyttöön. Varaustilanteen voi alustavasti tarkistaa myös oheisesta toimintakalenterista.

Ollaan yhteyksissä!

Yhteystiedot:

Kerisalon Metsästysseura ry. 
Ylätie 18 
79600 Joroinen 

Puheenjohtaja: Raimo Vaskelainen, p.o400194140, rami.vaskelainen@bastu.net 

Varapuheenjohtaja: Antti Räisänen, p.o407615876 

Sihteeri: Jani Salomaa, p.o405112603, jani.m.salomaa@gmail.com  

Rahastonhoitaja: Ville Kärkkäinen, p.o505539917 ville.p.karkkainen@gmail.com 

Hirvipäällikkö: Arto Jäske, p.o451132535, arto.jaske2@gmail.com